NYTT MÅL.

Insamlingens flyttkrångel är över och jag kan äntligen logga in på sidan. Sedan en tid tillbaka är målet uppnått och jag känner mig tacksam över summan vi hittills fått ihop. Blir glad och varm i hjärtat av tanken på alla som valt att bidra till just min insamling. Min, av alla som finns. Finns inga ord.

I och med att målet är uppnått är det dags att sätta nytt mål och vi siktar högre. I hopp om mer pengar till forskning och kunskap! Ett steg i taget ska vi tillsammans besegra cancern!

Vill du vara med och bidra i kampen mot cancer, då hittar du insamlingen här.

Emma

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>