En reaktion på “HÄNG MED TILL FINEST.SE

  1. EMMA,

    Jag läste om dig i dagens DN och det slog ut allt annat i tidningen.Därefter din presentation av dig själv här och dina ord gör mig förstummad av beundran för ditt mod.Jag har så lätt att förstå och känna vad du menar kanske delvis beroende på att jag plågats av svåra smärtor dygnet runt sedan 10 månader där tyvärr sjukvården inte förstår alls och inte ger mig något som lindrar.Men trots det är livet så skönt.Ville bara säga att du har en fullfjädrad supporter här i lilla Falköping som vill sända en gnista till dig.

    Kram från
    Ulf Kjellström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>