Min insamling

Sommaren 2014 förlorade jag en person som jag anser var en fin vän. Hon kämpade också, precis som jag, mot hjärntumör. För J började tumören att växa igen, hon blev sämre och läkarna stod där handfallna. De kunde inte längre hjälpa henne och som ett tungt besked fick jag veta att hon somnade in 30/8. Hon finns ofta i mina tankar. Det är endast en av alla anledningar till att jag vill samla in pengar i kampen mot cancer. För att forskningen behöver hjälp framåt, för att kunna ta fram nya behandlingar samt göra upptäckter. Hjälp och bidrag för att rädda liv.

Jag kommer aldrig sluta hoppas att de en dag kan hjälpa mig och göra mig fri min idag obotliga hjärntumör. Det skulle betyda oerhört mycket för mig om du ville bidra. Stort som litet, allt tas emot med ödmjukaste tacksamhet!

Klicka här eller skänk med sms – se instruktion nedan.

SMS:a BESEGRA 7152 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 7152 Anna Andersson

Emma

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>